Треньорът Локомотив Пловдив – Александър Томаш, остана доволен от победата с 1:0 над Локомотив София. Той обаче предупреди футболистите си да не изпадат в еуфория.

„Какво нещо е футболът – от едната крайност в другата. Трябва да бъдем хладнокръвни и да не залитаме. Доволен съм, че момчетата играха, въпреки голямото бреме. Доволен съм, че реагираха, тази победа е за тях и за феновете. Сърцето е много важно и тези момчета играха със сърце. Доволен съм”, каза Томаш след мача.

“Проведохме мача, по начина, по който искахме. Двоумях се дали трябваше да заложа на агресия, себераздаване или на тактика, само с тичане и желание няма как да се получи. Доволен съм, че момчета днес взеха мача със себераздаване, амбиция, но и с футбол.

banner

“Каквото и да се случва, аз трябва да си върша работата, момчетата трябва да си вършат работа. Много е важно да не отидем в другата крайност. В България сме царе на тези неща. Всеки един треньор е зависим от резултатите. Какво значи комфорт”, каза още специалистът.

„Играем срещу лидера в класирането. Доста сложен мач, ще подходим по различен начин”, сподели Томаш относно предстоящия двубой с ЦСКА.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!