Резултатът не е справедлив. Дори равенството нямаше да е справедливо. Започнахме добре, създадохме ситуации. През втората част очаквахме реакция от съперника. Доволен съм от първата част. Проблемът през сезона е, че пропускаме добри шансове и с грешки в защита даваме възможности на съперника. Това заяви треньорът на Ботев Бруно Балтазар след загубата от Славия.

“Работим много по завършващата фаза, но за нас е трудно, когато не отбелязваме. Ще продължим да работим.
Треньорите живеят с резултатите на своите футболисти. Задачата бе да спечеля позицията за бараж, но промените в състава бяха опустошителни за нас. Не помня да съм имал толкова лоши резултати в моята кариера. За нас е важно сезонът да завърши по- бързо. Трябва да се вземата правилните решения за следващия сезон.
В оставащите мачове трябва да работим и да печелим. Отново благодаря на феновете. Те не заслужават такива резултати.
Аз съм един работник, който прави всичко възможно да постигне поставените цели. Това е един сезон, в който трябва да си вземем поуките.
В този клуб винаги има напрежение. Това е отбор с громня история и много фенове. Дори да не играем за нищо, играем за емблемата и за феновете. До края ще се борим за всяка една точка”, заяви Балтазар.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!