Ние от „Има такъв народ“ (ИТН ) ще вземаме практични решения, подкрепяйки всяко действие, което е от полза за българските граждани. Това заяви в декларация от името на парламентарната група Ивайло Вълчев по време на първото тържествено заседание на 49-ото Народно събрание. По думите на Вълчев проблемите на страната не са партийни, а национални.

Моментът формално е тържествен, но нашият жизнен опит ни кара да знаем, че всички показни думи са напълно излишни, отбеляза депутатът в уводните си думи. „Ние от ИТН сме в политиката и в този парламент, защото можем да носим отговорност. Точно тази отговорност ни задължава да бъдем конструктивни и да направим всичко възможно този парламент да работи, да направим всичко възможно и всичко, което зависи от нас за разрешаването на кризите, които стоят пред всички български граждани“, каза той.

За ИТН е важно максимално бързото приемане на България в Шенген, завършването на подготовката за членството в еврозоната и максимално бързото приемане на законите, които са необходими и са свързани с Плана за възстановяване и устойчивост, добави Вълчев.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!