Destiny

Станислав Работов: Отиваме и побеждаваме Черно море!

Бранителят на Ботев Пловдив Станислав Работов призна, че отборът му отива във Варна, за да победи Черно море. Младият футболист на Ботев изигра страхотен мач за „канарчетата” при успеха над Черно море и бе избран за играч на мача в анкетата на Gong и Diema.  Работов акцентира, че се вслушва изцяло в съветите на по-опитните футболисти в отбора на пловдивския тим.

„Радвам се за победата, след като изиграхме добро първо полувреме. Това е за целия ни отбор. Не е само моя заслугата, а на всички. Оттам се стигна до успеха. Аз никога нямам притеснения, всеки има подкрепа в съблекалнята и продължавам напред. Сега трябва да се възстановим за Черно море. Ако можем да си вземем мача, отиваме и побеждаваме”, каза Работов.

„За мен е чест да играя с такива играчи като Бандаловски, Неделев и Балтанов. Те ми помагат да продължавам напред. По време на мачовете Бандаловски, като мой партньор в отбраната, ми се кара, но аз го слушам – няма как. Бандата трябва да се слуша, както и по-опитните. Отиваме във Варна да победим Черно море и каквото покаже съдбата това ще е”, каза още Станислав Работов.

Banner 468 x 60 px