Destiny

Локо би Локо-2 в учебна игра

Представителният и дублиращият отбор на Локомотив премериха сили помежду си днес в учебна игра. Тя се състоя от 13:30ч. на централния терен на “Лаута”.

БФС се похвали с работата по детайлна стратегия за развитието на българския футбол

На 17 и 18 януари в НФБ „Бояна“ представители на основните административни звена в Българския футболен съюз работиха активно с експертен екип на УЕФА по втория етап от изграждането на детайлна стратегия за развитието на българския футбол. От БФС се похвалиха, че са една от първите федерации в Европа, която участва в програмата „Футболни федерации на бъдещето“, целяща да модернизира и да унифицира работата на асоциациите, членки на УЕФА.

Събират снимки от шампионската титла на Ботев от 1967 г.

Инициативният комитет „110 години Ботев Пловдив“ събира предложения за снимка, свързана с шампионската титла на отбора от 1967 г., която да стане мотив за рисунката на юбилейната пощенска марка. Предвижда се тя да бъде издадена през март тази година. 

Ясен Петров пое към Турция

Селекционерът Ясен Петров и помощниците му поеха към Турция. Там те ще следят изявите на родните отбори в контролите по време на зимната им подготовка. Подобна практика се превърна в традиция в последно време.

КПБП пусна тениски и за малките ботевисти

От днес (18.01) само във фен магазина на ул. Нестор Иванов 1 може да намерите и детски тениски, посветени на 110 годишнината на Ботев Пловдив, съобщават от Клуб на привържениците на Ботев Пловдив.

Бербатов и екипът му пак изригнаха: Унизително поведение от страна на ръководството на БФС

Отново ставаме свидетели на унизително поведение от страна на ръководството на БФС. Това написаха от екипа на кандидата за президент на на Българския футболен съюз Димитър Бербатов, който за пореден път атакува настоящото ръководството на родната централа с президент Борислав Михайлов.

Съдия се извини на Милан за голям гаф

Съдията Марко Сера се е извинил на Милан за големия гаф, който допусна в мача на „Сан Сиро“ срещу Специя. Гостите измъкнаха победата с 2:1, а Петко Христов остана резерва.

Banner 468 x 60 px