Голяма промяна в проекта за Суперлигата, възможно е да има и български отбори

Амбициозният проект за Европейска суперлига е претърпял значителни корекции, защото планът вече включва участието в него на 60-80 клуба, разделени в отделни дивизии. Това става ясно от разпространен официален документ от A22 Sports Management - компанията, която стои зад проекта, предава Спортал.

БФС и федерациите по волейбол и баскетбол с обща инициатива за развитие на спортната наука

Българският футболен съюз бе домакин на работна среща по процеса на дигитализация на спорта. Събитието се проведе в Национална футболна база „Бояна“ в присъствието на ръководитителите на другите два най-масово практикувани отборни спорта у нас – волейбол и баскетбол.

Никола Илиев пропусна дузпа и младежите на Интер отпаднаха от евротурнирите

Българският национал Никола Илиев пропусна дузпа и неговият Интер отпадна на 1/16-финалите в младежката лига на УЕФА. 18-годишният талант игра цял мач срещу украинския Рух Лвов, като в редовното време играната в Полша среща завърши 1:1, а при дузпите Рух се наложи с 4:3.

Геранов към ОбС: Призовавам да вземете решения в полза на града

Тук сме първа като граждани и след това като фенове. Има съмнения за начина, по който се изразходват средствата. Поставя се под заплаха бюджета на Пловдив. Това заяви от трибуната на Общинския съвет Eмил Геранов от името на феновете на Локо

Гиздаков към общинските съветници: Пoемете си вашия кръст и не прехвърляйте към държавата

Изслушах вашия дебат внимателно. Радвам се, е съветниците са добре информирани. Подкрепяме направеното предложение за отпускане на 16,5 млн. на двата отбора. Мотивите са следните - дава се възможност за контрол на качеството и разходването на средствата. Освен това се въвежда технологичен поредък в етапите на строителството. Това заяви Борис Гиздаков от името на феновете на Ботев.

ФИФА тества революционна промяна за засадата

Ново правило за засада може да превърне футбола в още по-зрелищен. За целта ФИФА ще въведе експеримент в първенството при 18-годишните в Италия, след което ще бъдат изследвани данните, съобщава „Гадзета дело спорт“, цитиран от Nvsport. Промяната ще елиминира милиметровите засади, които сега предизвикват много дискусии.

Banner 468 x 60 px