Destiny

Георги Титюков отчете свършеното за 4 години

Зам.-кметът по спорт, младежки и социални дейности Георги Титюков отчете свършеното преди да започне кампанията за местните избори, където той е кандидат за кмет на Централен и водач на листата на "Кауза Пловдив".

Направихме много през този 4- годишен мандат. Искам да благодаря на нашите общински съветници, които ме подкрепяха във всичко, а те са уникални във всяко едно естество. Едуард Сарафян е единственият арменец в общинския съвет. Цветелин Цоневски е единственият архитект в общинския съвет. Николай Бухалов, който е и кандидатът ни за кмет на Пловдив, е единственият двукратен олимпийски шампион в общинския съвет. Константин Георгиев е просто уникален", започна Титюков. 

"Благодаря на Веселина Ботева, която е директор на дирекция "Социални дейности". Това е тежък ресор и постоянно се сблъсква с тежки човешки съдби. Усвоили сме проекти за 22 млн. през тези години. Няма услуга, която да е залегнала в социалната политика на България и община Пловдив да не я изпълнява."

"Директорът на дирекция "Спорт" Петър Зехтински няма нужда от представяне. Той се справя блестящо, а през него минават 123 клуба. Община Пловдив заделя по 1 040 000 лева за спортните клубове в Пловдив. Знаем, че е трудно и затова помагаме с каквото можем. Купили сме скочища за овчарски скок, стартово устройство за леката атлетика, тепих за борба, лодки за гребането, защото клубовете не могат да си го позволят. Надявам се отново от Пловдив да излизат големи спортисти. В последната младежка олимпиада в Буенос Айрес от 10 медала за България, 5 бяха на пловдивчани. Гордеем се много с изграждането на Младежкия център, който бе направен по Норвежката програма. Той предоставя всички условия за спорт. Днес започнахме изграждането на нова спортна зала "Дунав", скоро ще започне и изграждането на втори гребен канал. Ще започне изграждането на плувен басейн. Пловдив е спортна столица и наш приоритет е сумата, коятто общиа Пловдив да се увеличи двойно и да стане 2 млн. лв.", каза Титюков в пълната зала на Историческия музей.

Той обяви, че следващата седмица ще бъдат обявени останалите кандидати на "Кауза Пловдив" за районни кметове и листата за общински съветници.

Banner 468 x 60 px