Слави Трифонов за боя в парламента: Жалки хорица, препълнени от стремеж към власт, слава и пари

"От едната страна ПП, от другата страна Възраждане, като две сектантски организации, чиито представители в парламента са дрогирани от представата за собственото си величие и непогрешимост.

А всъщност, са едни жалки хорица, препълнени от стремеж към власт, слава и пари".Този коментар направи на страницата си във Фейсбук лидерът на ИТН Слави Трифонов след инцидента в парламента по-рано днес, при който се стигна почти до бой между представители на ПП-ДБ и на "Възраждане".
Ето и текста на Трифонов в социалната мрежа:

Това, което се случи сутринта в българския Парламент, не е само срамно, то е омерзително. И унизително. Това трябва да бъде българският елит?! Нямам думи. От едната страна ПП, от другата страна Възраждане, като две сектантски организации, чиито представители в парламента са дрогирани от представата за собственото си величие и непогрешимост. А всъщност, са едни жалки хорица, препълнени от стремеж към власт, слава и пари. Това е абсолютен разпад и ако не се стреснем от това, което виждаме: записи, война в съдебната система, бой в парламента и какво ли не още, ако не се стреснем от това, което виждаме, просто ще се разпаднем. И като държава, и като нация, и като хора. Всяко нещо си има лимит. Мисля, че лимитът на нашето търпение отдавна е свършил.

Banner 468 x 60 px