Ново ръководство избра на отчетно-изборна общинска конференция ВМРО-БНД в Пловдив. Председателят в оставка на градската организация на партията Александър Пецов е освободен.

На негово място воеводите избраха инж. Владимир Кисьов, а двамата му заместници са Васко Вътев и Нина Гьошева.

Инж. Владимир Кисьов е завършил УХТ- Пловдив, дългогодишен и доказан предприемач. Общински съветник в Пловдив от 2007 г. Кисьов е семеен, баща на две дъщери и дядо на 2 внучета.

banner

Васко Вътев е магистър на ПУ“Паисий Хилендарски“ по „Български език и история“ и „Приложна психология“ и магистър на НСА „Спорт с високи постижения – тенис на корт“. Вътев има богат опит в работата и управлението на проекти и участие в НПО, доброволец е в няколко сдружения с идеална цел. Бивш състезател и настоящ лицензиран треньор по тенис. Семеен с една дъщеря.

Нина Гьошева е председател на женската организация на ВМРО в Пловдив. Магистър по българска филология на Пловдивския Университет „Паисий Хилендарски“, в момента следва „Психология“. Един мандат общински съветник в ОбС-гр.Пловдив. Семейна с едно дете.

За секретар е преизбран Павел Милушев.

Милушев завършва висше образование, степен бакалавър, в специалността: „Стопанско управление“. Магистратури: „Човешки ресурси“ и „Административно информационен мениджмънт“ във Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите (ВУАРР), втори мандат заместник-кмет на район „Южен“.

За членове на градското ръководство бяха избрани д-р Стефан Павлов, общинските съветници Димчо Петров и д-р Иван Црънчев, председателят на студентската организация Васил Ганчев и Елена Атанасова от женската структура на ВМРО.

Гости на общинската конференцията бяха съпредседателят на ПП ВМРО-БНД Александър Сиди и почетният председател на организацията Красимир Каракачанов.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!