Волейболистките от националния отбор на България записаха първа победа на олимпийската квалификация в Япония. Момичетата на селекционера Лоренцо Мичели биха повече от категорично Перу с 3:0 (25:13, 25:18, 25:16) в 5-ата си среща от турнира в Група В, играна тази сутрин в зала “Йойоги Нешънъл Джимнезиум” в японската столица Токио.

Така българските “лъвици” остават на предпоследното 7-о място във временното класиране в групата, но вече с 1 победа, 4 загуби и 4 точки, с колкото е и 6-ият Аржентина, но с по-добро геймово съотношение. Утре (23 септември) двата тима ще играят един срещу друг. Мачът ще бъде отново от 07,00 часа българско време сутринта.

Перу пък продължава да е на дъното, на последната 8-а позиция, без победа досега и само един спечелен гейм. Утре перуанките ще излязат срещу Пуерто Рико в първия двубой за деня от 04,00 часа.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!