Дирекция „Социално подпомагане“ гр. Пловдив е запозната със случая на Г.К., и й е осигурила правата по действащото законодателство в областта на социалната политика.
Във връзка с публикацията социални работници на ДСП- Пловдив на 26. 06. 2023г., извършват незабавна проверка по случая.

Социални работници от ДСП Пловдив разговарят с лицето Г.К. и нейните близки. Същата е консултирана за реда и начина на настаняване и ползване на социални услуги, финансирани от държавния бюджет, предоставяни на територията на гр. Пловдив от Дирекция „Социално подпомагане“ и Община Пловдив. Консултирана е и за възможностите за подпомагане по Закона за социално подпомагане. Предоставени са заявления, адрес на ДСП гр. Пловдив и телефонни номера за контакт при възникнали въпроси.
По време на нашето посещение в жилището на лицето присъстваха нейни близки, които й оказват подкрепа.
Дирекция „Социално подпомагане“ гр. Пловдив активно съдейства и работи с всички лица и институции за решаването на възникнали проблеми от социален характер в рамките на действащото законодателство в областта на социалната политика.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space