Destiny

Кметът на “Западен” Тони Стойчева и кметът на Пловдив Костадин Димитров направиха инспекция на пробива "Модър - Царевец"

Днес кметът на район “Западен” Тони Стойчева и кметът на Пловдив Костадин Димитров направиха инспекция на пробива "Модър - Царевец". На срещата присъстваха представители на фирмите изпълнители.

“Парсек груп“ пое ангажимент до 10 дни да приключи с полагането на тръбите за ВиК, което ще даде възможност на "Драгиев и ко" да асфалтира пътя в рамките на следващите 3 месеца. Целта на срещата е да се упражни по-строг контрол върху работата и да се поставят точни срокове за финализирането на проекта, тъй като проблемите с трафика на Пловдив са огромни.
Бяха коментирани и датите за реализирането на връзката между ул. “Царевец“ и новооткрития участък на бул. “Хаджи Димитър”. Тони Стойчева и Костадин Димитров се обединиха около мнението, че трябва да бъде направено всичко възможно, за да се завършат просрочените строително-ремонтни дейности, които вече сериозно затрудняват придвижването на гражданите на Пловдив.

Banner 468 x 60 px