Празникът на децата в парк „Каменица“, който беше организиран от кмета Иван Стоянов, протече вълнуващо, шарено и много весело!

Големите малки деца в район „Източен“ – учениците от СУ „Симон Боливар“, НУ „П.Р. Славейков“, ОбУ „Пенчо Славейков“ и ОУ „Васил Левски“ украсиха сцената и парка с песни, танци и слънчева енергия! Със самостоятелни и много красиви изпълнения се изявиха две млади дами от музикално студио „Синтез“ – Деница Ликова и Ивелина Томова. Празникът продължи с малките възпитаници на детските градини „Детелина“, „Наталия“, „Биляна“ и „Щастливо детство“, които бяха подготвили оригинални танци и изпълнения, вдъхновени от цял свят. Специален гост беше Елизабет Армен – носителка на множество музикални награди и бъдеща първокласничка в НУМТИ „Добрин Петков“. А истинският фурор на сцената предизвикаха възпитаниците на Специализираното училище за деца с увреден слух „Проф. Стоян Белинов“, които представиха талантът си чрез изкуството на пантомимата.
Празникът приключи с щур купон, балони, танци и много УСМИВКИ!

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!