Destiny

Цветан Цветанов: Мая Манолова беше човекът, който опорочи изборния процес в България

Мая Манолова беше човекът, който опорочи изборния процес в България с внасян сигнал, че има двойни дъна в микробуси, има бюлетини, където се разнасят и някъде ГЕРБ прави манипулации и държавен преврат“. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов в предаването „Събуди се“ по Нова телевизия.

ВМРО: Поредните цигански посегателства показват, че има спешна нужда от държавна концепция по проблема

Случаите от последните дни на циганска престъпност срещу медици и обикновени хора в малките населени места са поредните примери, които показват, че има спешна нужда от концепция на държавата за справяне с проблема. Затова и ВМРО – Българско национално движение призовава заинтересованите и служебно ангажирани лица за действия в спешен порядък, пишат те в съобщение до медиите.

Цяло чудо е, че дерайлиралият влак тази сутрин влак на гарата в Пловдив, с 25 вагона пробан бутан, се е разминал без инциденти

Цяло чудо е, че дерайлиралият влак тази сутрин влак на гарата в Пловдив, с 25 вагона пробан бутан, се е разминал без инциденти. Товарната композция е идвала от Сърбия и е трябвало да стигне в разпределителната гара в града на тепетата.

Поредно отличие за Община Пловдив от най-големия форум за туризъм

Община Пловдив бе отличена в категорията за рекламен клип в областта на туризма в рамките на 36-то Международно туристическо изложение „Ваканция & СПА ЕКСПО 2019”. Наградата бе присъдена от компетентно жури за клипа „Пловдив 2019 – всичко се случва #заедно”. Отличието получи директорът на ОИ „Старинен Пловдив” на официална церемония снощи в присъствието на министъра на туризма Николина Ангелкова.

Томислав Дончев: През 2015 г. имаше опити за намеса в българските избори, както и опити за саботиране

През 2015 г. имаше опити за намеса в българските избори, както и опити за саботиране. Това беше поредица от злонамерени хакерски атаки на сайтовете на външно министерство, ЦИК и други. Това, в което не мога да съм толкова категоричен – кой стои зад тези атаки. Мога само да дам предположения, мога да имам хипотези, но съм сериозен човек, който работи с документи. Това заяви вицепремиерът Томислав Дончев в сутрешния блок на Би Ти Ви.

Счупване на релса е причината за дерайлиране на влаковата композиция в Пловдив

Счупване на релса е причината за дерайлиране на влаковата композиция в Пловдив, превозваща пропан-бутан. Това каза  директорът на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ комисар Георги Мангараков.

Домашни храни за любители на кулинарен фестивал в Пловдив

Пловдив е домакин на кулинарен фестивал, организиран от международното движение за бавно хранене Слоуфуд (Slow Food). Сред участниците са гастрономи и кулинарни експерти от Италия, Албания и България. Ще има дегустация на домашни и традиционни храни от близки до Пловдив села, а местни кулинарни майстори ще представят свои традиционни специалитети.

Banner 468 x 60 px