Цветанов в Поморие: Готвим се за удари от БСП с фалшиви новини и спекулации

"Искаме да говорим за реалните политики в настоящите месеци, стабилността и да се подготвим за фалшивите новини и спекулации, които ще се правят от БСП. Те нямат алтернативни решения, не могат да се похвалят с управленски решения в отговор на въпроси от хората. Тяхната цел е да дескридитират политическия си опонент. Но не бива да забравяме как се развиха морските общини в Бургаска област по време на управлението на ГЕРБ". Това каза зам.председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов минути преди откриването на семинар в Поморие, на който е събран активът на партията, депутати, кметове и общински съветници.

Граничарите, пропуснали полет от Франция, защото един пушел, а друг ядял

Граничните полицаи, които на 20 март пропуснаха полет с пътници от Франция на летище София, не са били на работните си места, защото "единият пушел, другият се хранел, а третият бил до тоалетна". Това съобщи на първо четене за причините за "проспиването" вътрешният министър Валентин Радев.

Премиерът привика Радев и Младенов, иска най-тежките наказания заради случая на Аерогара

Министър-председателят Бойко Борисов извика министъра на вътрешните работи Валентин Радев, главния секретар на МВР гл. комисар Младен Маринов и директора на Главна дирекция „Гранична полиция“ гл. комисар Светлан Кичиков, за да му докладват за случая от 20 март т. г. на ГКПП Аерогара София.

Забъркаха Божидар Димитров в грандиозен скандал, но историкът отговори подобаващо!

Проф Божидар Димитров 1 от 1 Божидар Димитров, който бе обвинен в конфликт на интереси, в периода когато е бил директор на Националния исторически музей (НИМ), проговори за случая. "Това е шпионски случай", коментира Божидар Димитров пред "Телеграф".

Александър Сиди определи като скандални танците на деца под звуците на ориенталска музика

Войната буквално е в Европа. Една армия от хора, които са въоръжени или поне имат въоръжена подготовка в бойните редици на ИДИЛ, са се върнали в Европа и продължават да тероризират Стария континент. Това каза в предаването „Лице в лице” по bTV Александър Сиди, депутат от „Обединени патриоти”, по повод заложническата драма във Франция.

Новата прицелна терапия е бъдещето в лечението на онкозаболяванията

Прицелното лечение и индивидуализиране на терапията към всеки отделен пациент са бъдещето в терапията на онкологичните заболявания, обясни управителят на Комплексния онкологичен център в Пловдив д-р Парашкев Цветков. Той участва в онкологична конференция в Правец, където акцентът на темите бе поставен именно на новите терапии.

СНИМКИ: Наградиха победителите в конкурса „Водата е живот“

В Камерна зала на Областна администрация – Пловдив беше преведено тържество, посветено на Световния ден на водата 22 март. Изключително емоционалното тържество беше организирано от Напоителни системи, клон Марица Пловдив и се проведе под егидата на областния управител Здравко Димитров.

Класна стая „Конфуций” в ПУ „Паисий Хилендарски“ организира Ден на китайската култура 2018

Екипът на Класна стая „Конфуций” към Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ предлага на пловдивчани и гостите на града да посрещнат пролетта с поредното издание на Деня на китайската култура, който ще се проведе на 25 март, неделя, от 15.00 ч. в Лимакон център, бул. „Марица“ №154 А.

Президентът и премиерът с поздравителни адреси за 30-годишния юбилей на община „Марица“

Поздравителни адреси от президента Румен Радев и премиера Бойко Борисов бяха изчетени на тържествената сесия по повод 30-години от създаването на община „Марица“ , която се състоя на 22-ри март в 17 ч. в хотел „Санкт Петербург“. Празничното заседание бе открито със стихотворението „Аз съм българче“, издекламирано от третокласничката Гергана Рангелова от СУ „Васил Левски“ в с. Маноле.

Banner 468 x 60 px