Destiny

Първан Симеонов с прогноза кой би спечелил повече при нови избори

Играта е кой ще излезе най-малко виновен за предстоящите избори. ДПС и ГЕРБ се поуспокойха малко. ДПС легитимира Делян Пеевски. В ПП усещат, че губят рейтинг. При нови избори - най-вероятно ГЕРБ ще бие с повече. Това заяви политологът Първан Симеонов в ефира на BG on air.

За празника: Два поредни дни безплатна „Синя зона“

Пловдивчани и гостите на града ще могат на 3 и 4 март (неделя и понеделник) безплатно да паркират колите си в „Синя зона“, тъй като по случай националния празник – Деня на Освобождението на България от османско иго, и двата дни са обявени за почивни.

Празнично разписание на градските автобуси в понеделник

 Автобусите по 29-те линии на градския транспорт в Пловдив ще се движат с празнично разписание на 4 март (понеделник), тъй като денят официално е обявен за почивен. Това съобщиха от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“.

С молебен, тържествено честване, панихида, проверка-заря и два концерта, Пловдив посреща Националния празник на България 3-ти март

С поредица от събития в Пловдив ще бъде честван Деня на Освобождението на България от османско иго 3-ти март - Национален празник на България от 1991 г.

Затварят част от „Кукленско шосе“ за ремонт

Източното платно на ул. „Кукленско шосе“ в участъка между улиците „Скопие“ и „Индустриална“ се затваря от 5 март до 5 април. През това време движението ще се извършва двупосочно в западното платно, съобщават от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“.

Зам.- министър Найденов: Максимално сме ангажирани и е ускорена подготовката на проекта за Околовръстния път на Пловдив

Максимално сме ангажирани и е ускорена подготовката на проекта за изграждане на Околовръстния път на Пловдив, спазвайки законовите изисквания. Това подчерта на третата поред среща между институциите, имащи отношение към реализирането на обекта, заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Найденов.

Важна среща за околовръстното на Пловдив

На работна среща в Агенция “Пътна инфраструктура” се обединихме около извода, че само с диалог и комуникация може да се случи всеки проект. Това се отнася и за така чаканото околовръстно шосе на Пловдив. Това съобщи кметът на града Костадин Димитров

Banner 468 x 60 px