Destiny

Областният управител се срещна с делегации от китайските провинции Тиендзин и Ляонин

След успешното провеждане на Четвъртата среща на местните лидери на страните от Инициативата 16+1, която се проведе в София, областният управител Здравко Димитров посрещна делегация от китайската провинция Тиендзин и подписа Меморандум за разбирателство, укрепване на бизнес сътрудничеството и Писмо за намерение за побратимяване между провинция Ляонин и област Пловдив.

Променят маршрута на автобус 116 поради ремонтни дейности

Поради строително-монтажни работи, включително преасфалтиране на кръговото кръстовище на бул. „Шести септември“ пред „Макдоналдс“, както и довършителни дейности по реконструкцията на бул. „Марица-юг“, от утре – 23 октомври /вторник/, за движение се затваря източното платно на бул. „Източен“ в отсечката между двете пътни артерии. Това съобщиха от ОП „Организация и контрол на транспорта“.

Борисов: Няма да подам оставка вместо Валери Симеонов и да хвърля страната в катастрофа

Ако поискам силово оставката на Валери Симеонов това ще счупи цялата конструкция, с подобен акт правителството ще падне. Така Борисов коментира ситуацията в страната пред журналисти в ОАЕ, където е на посещение. Той обясни, че само по решение на коалицията на обединените патриоти може да има оставка на Симеонов, защото иначе би нарушил коалиционното споразумение.

СНИМКИ: Над 100 участници в мълчалив „Поход за свободата“ срещу трафика на хора

Подкрепата си в борбата със съвременното робство изразиха над 100 последователи, сред които ученици от осем пловдивски училища. През уикенда те се включиха в глобалната инициатива „Поход за свободата“ („Walk For Freedom”), чиито основен организатор е Фондация „Кампания А21“ България. Тя е посветена на Европейския ден за борба с трафика на хора, а съорганизатори бяха Местната комисия за борба с трафика на хора съвместно с Български Червен кръст – Пловдив  с подкрепата на Националната комисия за борба с трафика на хора взеха участие

До Коледа приключват големите и тежки ремонти в Пловдив

До края на декември приключват големите и тежки ремонти в Пловдив. До Коледа ще отворим всички големи булеварди, по които се работи и движението е неудобно. Това каза кметът на града Иван Тотев днес, предаде репортер на PlovdivNews.bg.

Валери Симеонов: Няма за какво да подавам оставка, аз говоря истината

Валери Симеонов заяви, че няма да подава оставка, защото няма налице причина за това."Просто няма за какво", натърти вицепремиерът в Министерския съвет в присъствието на работодателите, които застанаха зад него, предаде "Канал 3".

Banner 468 x 60 px