Destiny

Ремонт спира движението по част от ул. "Ясна поляна" от понеделник

Започва основен ремонт на част от улица "Ясна поляна", съобщи кметът на район "Западен" Димитър Колев. В продължение на два месеца тя ще е затворена за движение между булевард "Копривщица - запад" и улица "Владивосток".

България няма да започва преговори за руската ваксина "Спутник V"

Депутатите решиха да не бъдат започвани преговори за "Спутник V". След повече от двучасов дебат в пленарна зала не се събраха достатъчно гласове. "За" гласуваха 83 депутати, 69 бяха "против", а 56 народни представители се въздържаха.

Коя е Камелия Нейкова?

Камелия Нейкова е новият председател на Централната избирателна комисия. Тя бе единствената кандидатура за поста след оттеглянето на номинацията на Красимир Ципов от ГЕРБ.

Десислава Атанасова: Готви се кражба на изборите

Гласуването единствено чрез машини и ограничаването на човешкия фактор в броенето на бюлетини говори, че се готви кражба на изборите. Тази позиция изрази председателката на ПГ на "ГЕРБ-СДС" Десислава Атанасова в декларация от името на парламентарната група. 

Нинова: Този парламент не прие нито един закон освен Изборния кодекс

"Само след месец 45- тото НС приключва. Започва с еуфория и завършва със скандали. Този парламент не прие нито 1 закон, освен Изборния кодекс", каза в политическа декларация от парламентарната трибуна лидерът на БСП Корнелия Нинова след почивката.

Александър Сиди разкри плана на ВМРО за изборите

Водещ мотив в предизборната кампания за ВМРО ще бъде липсата на консервативно-патриотично пространство в настоящия парламент, а ВМРО като лидер в това пространство трябва да се опита да промени облика на българската политика през следващите години.

Президентът Радев: Не аз определям датата за изборите този път

Не аз определям датата за изборите този път – 4 юли беше абсолютно невъзможна, а за след 11 юли не можеше да се отлага. Това каза президентът Румен Радев по време на изслушването на номинираните за състав на Централната избирателна комисия.

Banner 468 x 60 px