Destiny

Двама с коронавирус починаха в Пловдив

Към днешна дата общият брой на пациентите  с COVID-19, жители на пловдивска област, е 1101. По данни на РЗИ оздравелите пациенти са 544, като 40 са преборили заболяването през последните три дни.  На домашно лечение са 404.  Под карантина са 573 лица.

Здравко Димитров: Аз издействах 18 млн. лв. за доизграждане на пътя Пловдив – Асеновград

Правителството отпусна 18 млн. лв. за доизграждане на пътя Пловдив – Асеновград. Средствата бяха договорени от мен на среща с премиера Бойко Борисов, бившия министър на финансите Владислав Горанов и зам.-министъра на регионалното развитие Николай Наков, която се проведе на 8 юли по моя инициатива.

Дани Каназирева: Започва изграждането на локалните платна на пътя Пловдив-Асеновград

С „първа копка“,  във вторник /11 август/ в 10 часа, официално ще стартира работа по  изграждането на локалните платна на пътя Пловдив-Асеновград, попадащ на територията на общините Родопи, Куклен и Асеновград, съобщи областният управител Дани Каназирева.

График за машинното миене и дезинфекция на пловдивските улици

Улиците в Пловдив отново ще се мият и дезинфекцират по график. Екипите на ОП „Чистота“ и фирмата подизпълнител КМД започват работа още през нощта, за да не се затруднява дневният трафик. 

Ето маршрутното разписание:

Три колоритни дами разказаха весела история за женската мания за шопинг през вековете в двора на „Тракийски стан“

Три дами от етносите, пресъздадени от Виделина Гандева, Снежана Павлова и Денислава Станева, ни върнаха в духа на онези стари времена, в които, както и до днес хората в Пловдив са живели в мир, разбирателство, добросъседство и толерантност. Спектакълът оживя снощи в двора на  къщата на д-р Михаил Владо в Стария град и дори дъждът, който се изсипа на два пъти не успя да откаже вярната публика и ентусиазираните актриси.

От Община Пловдив се похвалиха с благодарствени писма за премахването на палатките на протестиращите

В Община Пловдив постъпиха редица обаждания и благодарствени писма от водещи компании. В тях те изказват своята подкрепа за действията по  премахване на блокадите по основни кръстовища в града и възстановяване на движението, съобщават от Общината.

Banner 468 x 60 px