Destiny

Организацията на ГЕРБ в „Източен” се увеличи с нови членове

„През отиващата си година цялата структура на ГЕРБ в „Източен”  работеше като един отбор и именно заради факта, че бяхме сплотени, днес отчитаме добри резултати” – с тези думи ръководителят на организация и кмет на района Иван Стоянов се обърна към членовете на коледното тържество.

Пловдивчани пропищяха от знак, забраняващ паркирането! Да се събират глоби ли е целта?

Граждани са възмутени от забрана за паркиране в глуха улица. 

Става въпрос за продължението на ул. Авксентий Велешки пред ДАИ Пловдив, което завършва до желозопътните линии на Сточна гара.

Да избереш Пловдив пред Америка

Това е  историята на двама души, които избират Пловдив през Америка. Илияна и Марвин се запознават в Щатите. Те са работили в големи компании, но в един момент решават, че този живот не е за тях и избират България, където отварят мексикански ресторант.

"Началник на РУО - 2019" стана Иванка Киркова

 

Иванка Киркова, началник на Регионалното управление по образование в Пловдив получи голямата награда на Синдиката на българските учители за 2019 година. Тя бе наградена с приза  "Началник на РУО - 2019".

Поетапно затварят две кръстовища на бул. „Никола Вапцаров“, шофьорите да внимават

В периода от 16-и (понеделник) до 18 декември (сряда) в часовете от 22:30 до 06:00 часа поетапно ще се спира движението на кръстовищата на бул. „Никола Вапцаров“ с бул. „Македония“ и ул. „Димитър Талев“. Причината са ремонтни дейности по подмяна на асфалтовата настилка.

Кметът на район „Северен” откри благотворителен базар

Благотворителен коледен базар в подкрепа на Комплекса за социални услуги "Олга Скобелева" откри днес кметът на район “Северен” Стоян Алексиев. Инициативата е традиционна, като се организира всяка година от кметството на района.

Banner 468 x 60 px