Борисов: Не съм делил нито кметовете, нито градовете, нито гражданите

Каквото обещахме миналата година, го изпълнихме. Антимовото крило е направено както трябва. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на посещението му в Троянския манастир, съобщиха от пресцентъра на Министерски съвет.

Сидеров скандално: В слънчева България някой нарежда на полицията като военна хунта да тероризира бизнеса по морето!

Има едни братя олигарси, при които всеки, който дойде на власт, получава апартамент. Там дъни музика цяла нощ, но никой не я спира, коментира пред журналисти съпредседателят на "Обединени патриоти" Волен Сидеров и председател на ПГ на ОП. Той даде извънреден брифинг пред РЗИ-Бургас.

В "Северен" отчетоха социална програма

Социална програма "Мобилен социален екип", която се осъществява от 01.02.2018 г. на територията на район "Северен", съвместно с Областния съвет на БЧК внесе отчет за дейността на програмата в районната администрация, съобщи кметът на района инж. Ральо Ралев.

От врата на врата в „Коматево“ събират чували с опаковки

Довечера или не по-късно от 08:00 ч. утре сутринта жителите на квартал „Коматево“ трябва да изнесат пред домовете си разделно събраните в жълти чували хартиени, пластмасови и метални опаковки по пилотния проект на Община Пловдив „От врата на врата“. За това информираха от ОП „Чистота“.

Представят седем нови социални услуги в Община Пловдив

На 14.08.2018 г. от 10.00 часа в Заседателна зала на Община Пловдив, находяща се в гр. Пловдив, пл. „Стефан Стамболов“ № 1, етаж 2, ще се проведе начална пресконференция по проект № BG16RFOP001-5.001-0015-C01 “Изграждане на ефективна социална инфраструктура за предоставяне на 7 нови социални услуги в Община Пловдив“, Процедура BG16RFOP001-5.001 “Подкрепа за деинституционализация на грижите за деца“, Оперативна програма „Региони в растеж 2014-2020 г.“

Още 3 улици в Южен с ново осветление

Приключи  монтирането на ново  осветление в участъци от 3 улици в Район „Южен“, съобщи кметът Борислав Инчев.

Общо 11 нови ел.стълба са издигнати  на улиците „Петър Васков“, до ДГ „Зорница“, на бул. „Академик Петър Динеков“ и на ул. „Дрин“ в отсечката между ул. „Пере Тошев“ и ул. „Борис Сарафов“. 

Banner 468 x 60 px