Победителят от последния сезон на „Като две капки вода“ Владо Михайлов ще направи концерт в Пловдив заедно със SLNG, P.I.F. и NIKECA. Събитието е на 30 август в Plovdiv Stage Park и е част от турнето The Winner Tour – естествено продължение на успеха му в телевизионното шоу. Арт директор на турнето е Рафи Бохосян.
Всички градове и дати от The Winner Tour:

София, 21 август
Пловдив, 30 август
Варна, 31 август
Бургас, 20 септември
Плевен, 21 септември
„Очаквам с нетърпение това турне. Постарали сме се шоуто да е взривоопасно. Ще има много изненади. Ще изпеем най-емблематичните песни на SLNG и P.I.F, както и някои по-нови парчета. Включили сме и най-любимите песни на „Сафо“, с които започна моят музикален път. С тях ще открием и ще завършим концертите. Ще си партнираме и с NIKECA”, разказва за турнето Владо Михайлов.
Той се занимава с кино от 20 години, но музиката е движеща сила за него още от дете.
„От малък мечтая да стана певец, китарист и актьор. Да съм на сцената е сбъдната мечта за мен. Рано разбрах, че живият контакт с публиката е това, което искам. Затова и изоставих рисуването, с което също се занимавах много сериозно, за да се отдам на музиката“, споделя още Владо Михайлов.
Предстоящите вълнуващи срещи с публиката са в основата на The Winner Tour. Концертите започват от София – на 21 август, следват Пловдив – 20 август, Варна – 31 август, Бургас – 20 септември, Плевен – 21 септември.
БИЛЕТИ: https://bit.ly/3XSI1hp
Повече за Владо Михайлов
Владо Михайлов е актьор, певец и автор на песни. Сред музикалната публика е познат като фронтмен на групите „Сафо“, REWIND! и SLNG. Участвал е два пъти в конкурса „Евровизия“ – с Equinox и Кристиан Костов. Често е на музикалната сцена с група P.I.F., като гост-изпълнител.
Има множество награди за музика със „Сафо“, сред които „Дебют на годината“ (2003 г.), „Група на годината“ (2004 г.), „Песен на годината“ – „Пустинна земя“, и др.
Кариерата му в киното и в телевизията започва през 2004 г. Участвал е в повече от 70 чуждестранни и български продукции, партнирайки си с актьори като Салма Хайек, Ейдриън Броуди, Гай Пиърс и др. Българската публика го познава от филмите „Възвишение“ и „Нокаут или всичко, което тя написа“, както и от сериала „Братя“, в който играе главната роля.
Той е и една от звездите на мюзикъла у нас с ролите си във „Фантомът на операта“, „Мамма миа!“, „Исус Христос Суперзвезда“, „Клетниците“.
На театралната сцена си партнира успешно с Йоанна Темелкова в пиесата „Аз и Ти, преди Ние“.

 

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!