Юбилейната фланелка на Левски по случай 110-годишнината от създаването на клуба, която бе представена като уникална, се оказа копие на екип на немския Мюнхен 1860. Това разкриха наблюдателни фенове, които сравниха снимки на двата екипа в социалните мрежи.
От едната страна, която е в синьо и златисто, са представени важни моменти от историята на Левски. Второто лице е в червено и жълто, какъвто е първият екип на клуба. Викторов обяви, че дизайнът е по идея на изпълнителния директор Даниел Боримиров.

Наблюдателни фенове веднага споделиха интересни снимки, от които става видно, че Левски е копирал екип на германския Мюнхен 1860.

През 2010 г. лъвовете презентират почти същия екип по случай 150-годишнината си.

Има все пак леки разлики. Германският клуб е показал значими идеи от собствената си история на страната, решена в синьо и златисто. Другото лице е в зелено и жълто. При варианта на Левски зеленото е заменено с червено.

banner

Даниел Боримиров игра за Мюнхен 1860 от 1995 до 2004 г.

Фенове на Левски в социалните мрежи коментират, че става дума за разочароващ ход за 500 000 лева от страна на ръководството.

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!