Ръководството на Локо Пловдив е започнало преговори за привличането на полузащитника на Лудогорец Иван Йорданов.

Халфът е привлякъл вниманието на наставника на черно-белите с агресията си и умението да участва еднакво добре в двете фази на играта. През пролетта 22-годишният футболист, който е част от избраниците и на националния селекционер Младен Кръстаич, бе преотстъпен в Спартак Варна.

Той се завърна в Разград, но не получава достатъчно игрови минути. Именно това ще използват като основен аргумент при преговорите ръководителите от “Лаута”. Те са предложили две опции на шефовете на Лудогорец – закупуване или отдаване под наем. На този етап обаче треньорът на разградчани Ивайло Петев не е дал зелена светлина за трансфер на Йорданов.

banner

Полузащитникът има 65 мача с 5 гола за втория отбор на разградчани, а за представителния тим е взел участие в 15 срещи, в които се е разписал веднъж.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!