Затворът явно е любимото място на бившия мъж на Софи Маринова – Тодор Давидов-Гринго, който често лежи на топло. След проблемите с правосъдието у нас, както и няколкото месеца, прекарани зад решетките, мургавелкото се е забъркал в незаконни неща в Германия.

Източници на „Уикенд“ твърдят, че айтозлията лежи от няколко месеца в пандиза в Берлин и именно там е прекарал тази Коледа и Нова година. Всъщност, ареста му е причината и за поредната му раздяла със Софи Маринова.

Първите проблеми на Гринго със съда бяха преди 4 години, когато Давидов рекетираше айтоски бизнесмен, искайки му 50 000 лв. и заплашвайки, че ако не получи парите, ще се саморазправя с него и семейството му. Тогава Тодор се призна за виновен и сключи споразумение с прокуратурата. Той излежа присъда от почти 10 месеца лишаване от свобода, като излезе 17 дни предсрочно заради добро поведение.

banner

Тази пролет бабаитът на Софи Маринова отново се забърка в неприятности. Ромският кримигерой нападна и преби полицай, като се очакваше Гринго да влезе на топло, но Софка отново го спаси с добър адвокат и срещу солидна сума. Припомняме, че по време на участие на ромската певица, Гринго скочил на бой на полицай в дискотеката, защото се държал грубо с гаджето му. Давидов ритал жестоко служителя на реда, който дори си глътнал езика и се спасил единствено благодарение на пристигналия светкавично медицински екип. След агресията Гринго беше задържан за причиняване на средна телесна повреда, но по бързата процедура го освободиха под домашен арест. Според запознати заслуга имала Софи Маринова, която се изръсила със 100 000 лева, за да освободят любимия й.

„Какво да ви кажа?! Това нашето е любов“ –бяха думите на Софка след поредното провинение на мъжа й. Явно и на нея й писна да хрантути и измъква от пандиза побойника и най-накрая се раздели окончателно с Давидков.

„От 6-7 месеца не сме заедно с Гринго, той си живее по Берлин. Имам си ново гадже и ми е добре. Не сме на по 20 години да хвърчим в облаците, но ми е добре, чувствам се красива, щастлива и заредена. Дай Боже всеки му, любовта е хубаво нещо“ – заяви наскоро Софи Маринова.

Според запознати, Тодор Давидов е бил арестуван заради трафик на хора. Публична тайна е, че Гринго в миналото редовно е изнасял момичета, които да проституират в Германия.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!