Материалното положение на фолк певицата Емилия и съпруга ѝ Жорж Башур никак не в цветущо. По информация на „Уикенд“ бизнесменът вече не е милионер и има запор от банка ДСК на някои от фирмите си.

Именно липсата на стабилни финанси е принудила блондинката от Гълъбово да тръгне по участия само 2 месеца, след като стана майка на малката Жоржина, която ce появява на бял свят на 10 февруари 2022г. Тогава много от почитателите на изпълнителката се запитаха защо толкова бърза да се върне по задимените клубове, като основните предположения бяха, че е защото ѝ липсва сцената, но причините се оказаха други.

Финансовите проблеми за Башур започнали още по време на пандемията от COVID-19. Сириецът се е принудил да се раздели с голяма част от движимото си имущество, като така покрил част от разходите си. Бизнесът на Башур е съсредоточен в строителния сектор и търговията с недвижими имоти. Браншът пострада сериозно заради коронавируса, а покрай икономическата криза в момента хората кътат парите си и не харчат за жилища, чиито цени са нереално завишени. Много офиси пък останаха празни, след като фирмите преустроиха дейността си и минаха в режим на „хоум офис“.

banner

Още в края на лятото мъжът на Емилия взел управленско решение да разпродаде голяма част от луксозните автомобили, които обслужват част от компаниите му. Преди пандемията служебните лимузини, които в по-добрите времена често са обслужвали и семейството на Башур, са наброявали почти дузина. Към момента са останали само 2-3, които се ползват от Башур и фолк певицата, която се нуждае от сигурен автомобил, когато ходи по участия. Хонорарът на изпълнителката за час пеене е 7000 лева.

Проверка на вестника показва, че за февруари и март бившата на Коко Динев има 15 участия, което прави 105 000 лева чисти пари. Припомняме, че преди малко повече от година Емилия се раздели с “Пайнер” и вече не плаща никакъв процент от приходите си на музикална компания, защото се продуцира сама.

Семейство Башур се e лишило и от част от обслужващия си персонал, за да редуцира част от разходите си. Те са останали само с един шофьор и чистачка. Запазили са и прословутото „Бентли Бентайга“, което Жорж подари на съпругата си преди няколко години.

Доскоро Емилия влагаше изключително много пари в песните, клиповете и тоалетите си, които бяха само от най-скъпите и луксозни марки. В последно време изпълнителката ходи по участия с по-скромно облекло и вече не снима скъпи клипове.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space