Хороскоп: Водолеите да не сядат зад волана, а Рибите да очакват недоразумения

  • Published in Lifestyle

ОВЕН

Не се натоварвайте с непосилни задачи, въпреки че този ден е благоприятен защото никой не ви досажда предизборно и можете да работите без напрежение. Ще се справите с всичките си задължения. Не са изключени изгодни предложения за съвместен бизнес направени на чашка, но не ги приемайте с наивно задоволство.

Не допускайте проблеми в семейството си. Любовта на интимния ви партньор със сигурност ще ви зареди с нови сили. Не пренебрегвайте сексуалните изживявания, заради липсата на хармония в отношенията.

ТЕЛЕЦ

Ще ви принудят да промените исканията си, въпреки че са свързани с новите ви планове. По-добре отстъпете и не спорете. Не доказвайте, че сте незаменими. Спестете си неприязънта и негативизма на вашите колеги, които се опитват да ви разколебаят и да ви откажат от вашите цели. Личните ви отношения са проблемни. Изяснете недоразуменията.

Семейни проблеми могат да съсипят намерението ви да сте си у дома и с любимите си хора. Вечерта се отдайте на сексуални изживявания, които ще ви разтоварят от напрежението.

БЛИЗНАЦИ

Очаквайте новина за финансови постъпления, ако се занимавате с търговия, но в никакъв случай не бързайте да ги влагате в нов проект. Изпитанията са по-лесно преодолими, ако имате на кого да разчитате. Не общувайте с непознати хора и не се карайте без причина с околните, само защото искате да си почивате, но не ви е възможно.

Вечерта очаквайте сцени на ревност, ако не сте се прибрали навреме и не сте изпълнили обещанията си за пътуване със семейството. Сексуалните удоволствия ще ви доставят взаимна наслада.

РАК

Избягвайте срещи и разговори с деловите си партньори и не поставяйте началото на нови занимания. Не се опитвайте да пренебрегвате шепота на собствената си интуиция, въпреки че на моменти ви се иска да направите резки промени в живота си.

Днес и Съдбата ви предупреждава за предстоящите проблеми. Обмислете промените, които са задължителни в личният ви живот. Вечерта очаквайте романтична среща. Сексуалните удоволствия са ваша мечта за този ден, но се съобразете и с желанието на интимния си партньор.

ЛЪВ

От сутринта сте изпълнени с нежелание да работите. Не се изкушавайте да обмисляте взимането на заем преди изборите, защото трудностите ще са си за вас. Не са изключени проблеми, за които трябва да намерите компромисно решение.

Очаквайте приходи, но не давайте гласност, че сте ги получили. Днес имате възможност да изразите любовта си и да създадете хармония в семейните отношения, ако не сте семейни с интимната половинка. Сексът ще ви зареди с добро настроение и ще ви освободи от напрежението на работното място.

ДЕВА

Денят е добър за всички вас за посещение на семинари и обогатяване с нова информация, която ще издигне на ново ниво вашия интелект и ще ви помогне в професионално отношение. Поставете ново начало, свързано с творчески срещи и обмяна на опит, ако сте ги уговорили предварително.

Бъдете самокритични и не проявявайте прибързаност! Уловете мига, защото любовта е до вас. От вас зависи да забравите завинаги самотата. Ако сте сигурни в чувствата си, не пропускайте сексуалните удоволствия с любимите си.

ВЕЗНИ

В този ден не обмисляйте смяна на работното си място и не взимайте важни решения, особено свързани с финанси. Дори и при примамливи предложения, обмислете добре действията си и се консултирайте с по-знаещите от вас хора.

От сутринта очаквайте недоразумения и претенции от страна на близките си. Не изяснявайте отношенията с любимите си хора, защото ще сте причина за разправия, която ще ви нарани. Трудно ще намерите отново пътя към сърцата им. Вечерта ще се лишите от сексуални наслади, заради невъзможността да премълчавате.

СКОРПИОН

Не сте склонни да се съобразявате с обстоятелствата, които ви налага живота или Съдбата. Податливи сте на залитане в крайности, от веселост до гняв, от щедрост до нежелание да дарявате.

Поканата за гостуване при ваши близки изисква да сте предпазливи и сдържани в общуването. Ще опознаете лошите черти на хора, които до днес сте считали за приятели и не сте подозирали, че са готови да ви вредят. Несемейните жени да очакват предложение за брак.

Ако са сигурни в чувствата си и в тези на партньора си, денят е идеален за годеж, защото ще могат да общуват добре когато заживеят заедно. Сексът ще ви зареди с добро настроение, ако не изпитвате ревност, която блокира желанието ви за интимност.

СТРЕЛЕЦ

Денят е неблагоприятен за поставяне на ново начало, но без прибързаност. Избегнете загубата на част от спестяванията си, като не разказвате на всички какво сте заработили предишните дни. Не проявявайте раздразнителност, ако ви искат заеми, защото сте си виновни сами.

Неблагоприятното съчетание на странични фактори, водещи до трудности, може да ви създаде неприятности от различно естество. Силните емоции, заради интрига предизвикала ревността ви, ще се превърнат в причина за проблеми в семейството и с интимния партньор. Забравете за сексуалните си фантазии.

КОЗИРОГ

В този ден ще усетите леко неразположение, а причината е в предишните дни, когато сте били притеснени, но сте премълчали и сте заключили в себе си лесно решими проблеми, които все още преживявате. Трудностите не са ви по вкуса. Не се вживявайте в чужди драми, които имате навика да превърнете във ваши, а работете активно до и вечерта се приберете да си почивате.

Ще усетите известно отпускане и тъга вечерта, ако сте отпаднали и уморени. Личният ви живот е свързан с известни разочарования. Въпреки това възможността да го хармонизирате и да се радвате на взаимност в чувствата е изцяло във ваши ръце. Не се лишавайте от романтичните мигове и мечтания секс.

ВОДОЛЕЙ

Въпреки идеалния за пътувания и промени ден е по-добре да не сядате зад волана, ако не искате да ви съставят акт за превишена скорост. Вашият перфекционизъм изчезва когато сте зад волана и сте склонни да се вживявате в ролята на състезатели в рали.

Изнервени сте и сте склонни да спорите. И днес няма да ви се разминат трудности и проблеми. По-добре премълчавайте и не бъдете заядливи. Отдайте се на почивка, която ще ви зареди със сили, особено ако сте с любимия си. Ако изпитвате желание да се отдадете на сексуални изживявания, не се колебайте. Ще се почувствате ободрени.

РИБИ

По възможност избегнете общуване с деловите си партньори от сутринта в този ден, като при възможност и ако прецените че е по-доброто решение за вас, се откажете от поставянето на ново начало. Очаквайте недоразумения с ваши близки, заради различие в мнението ви по проблеми, свързани с ремонти. Не реагирайте прибързано на нечия критика, дори и ако е роднинска.

Можете да пътувате. Ще се наложи да разрешавате лични и семейни проблеми, които ще отхвърлят на заден план всички други задачи. Не ви съветвам да се отдавате на секс, ако вече сте достигнали фазата на неистовата омраза. Една неочаквана бременност ще попречи на раздялата.

Banner 468 x 60 px