ОВЕН
Неделя не е особено приятен ден, още повече че сте застрашени с конфликти. Имате шанс за материални приходи, но ще ви костват много нерви. Бъдете въздържани, за да си спестите гафове и грешки. Денят е много сполучлив за професионална реализация. Контактите са много ползотворни.

ТЕЛЕЦ
Наблюдават се приятни новости, важно е да сте находчиви и инициативни. Планетните позиции ще ви помогнат да разберете нещо важно и укривано до този момент, от което бихте могли да се възползвате. Обстоятелствата се развиват във ваша полза, стига да не прибързвате и да не допускате грешки.

БЛИЗНАЦИ
Неделя е доста емоционален и поводът е извършващите се промени в личния живот. Наблюдават се възможности за създаване на семейство и по принцип днес ще ви върви в семейните дела. Пазете се обаче от допускане на грешки с пари. Днес ще се уреди жилищен въпрос.

banner

РАК
Денят започва с доста емоции, внимавайте да не правите грешки. Неделя е труден за професионалните дела, не са изключени и финансови неприятности. Един неправилен ход може да доведе до загуби, бъдете предпазливи. Потърсете подкрепа в контактите. Там имате огромен късмет.

ЛЪВ
Потиснати сте и като че ли най-големите ви грижи са финансови. Неделя обаче ще ви зарадва с новости и нищо чудно да ви споходи късметът в това отношение. В личния ви живот се извършват благотворни трансформации. Контактите ще изяснят интересуващи ви обстоятелства. Избягвайте конфронтации.

ДЕВА
Денят е с позитивна характеристика. С приятни емоции посрещате неделя, която фиксира хубава промяна и късмет в личния живот и в делово отношение. Ще ви върви в любовта, ще се разкрият важни за вас фактори, влияещи върху работата ви. Удовлетворени сте от изпълнено желание.

ВЕЗНИ
Неделя е хармоничен ден за вас и ще хвърли светлина върху интересуващи ви въпроси. Не пренебрегвайте мнението и препоръките на по-опитни от вас хора, още повече че самите вие сте застрашени от допускане на грешки. Бъдете старателни на работното място, не проявявайте небрежност.

СКОРПИОН
Откриват се възможности за осъществяване на желани трансформации в деловия живот, откъдето може да очаквате позитивно отражение върху бюджета си. Неделя е много благоприятен ден за контакти и партньорска дейност. Възможно е да се почувствате предадени от близък човек.

СТРЕЛЕЦ
Денят носи късмет, но ще постигнете по-добри резултати в делата си, ако сте готови на някои малки компромиси. Не е лошо да действате чрез посредници или в сътрудничество с други хора. Денят предвещава хубава промяна от професионален аспект, която се придружава от финансови постъпления.

КОЗИРОГ
Неделя за вас е много къметлийска и не би трябвало да ви минават лоши мисли. Имате възможности да подобрите позициите си, да се хармонизират семейните ви отношения, да осъществите желано пътуване. Внимавайте в службата си днес, допуснати от вас грешки може да ви костват загуби.

ВОДОЛЕЙ
По принцип неделя е с добра характеристика, но емоционалното ви състояние може да попречи на благоприятното развитие. Бъдете внимателни и предпазливи спрямо допускане на грешки, особено на работното място. Ако сте въздържани и избягвате разправии, ще си спестите доста неприятности.

РИБИ
Денят е напрегнат и предразполага към допускане на грешки. Проблемът вероятно е от любовно естество, но ще повлияе зле върху работата ви. Не забравяйте приятелите, споделяйте с тях радостите и неволите си. Днес е възможно да получите приятни съобщения и ще разрешите някакъв проблем.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!