Пирин и Локомотив Пловдив излизат един срещу друг в мач от петия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион “Христо Ботев” в Благоевград започва в 21.15 часа. Реферът Петър Кузев ще ръководи двубоя.

Благоевградчани спечелиха само една точка в първите четири кръга и то у дома срещу Ботев Пловдив. “Орлетата” претърпяха загуби от Берое, ЦСКА 1948 и Локомотив София. Освен това отборът е с най-слабата атака в елита с едва един отбелязан гол. В клуба обаче показват, че работят усилен по разрешаване на този проблем. След завръщането на Станислав Костов, Пирин привлече още двама нападатели – Аймен Суда и Бисмарк Чарлз, който беше преотстъпен от ЦСКА.

Локомотив Пловдив е на другия полюс – отборът е лидер във временното класиране с равен брой точки с Черно море. Миналия кръг тимът на Томаш записа победа над Левски у дома. Изпълнителният директор на клуба – Павел Колев, пък обяви в “Домът на футбола” много амбициозна цел пред отбора – шампионската титла.

banner

Срещата в Благоевград пропуска Бабакар Дион заради контузия, а левият бек Ангел Лясков се завръща след наказание.

 

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!