Димитър Кузманов стартира с ескпресна победа участието си на турнира от сериите „Чалънджър” в Бенгалуру. За само час и 22 минути Мико победи квалификанта Нокал Милоевич 6:4, 6:1 и се реваншира за загубата си на финал на турнир от същата категория в Задар през 2021 г.

Мико водеше през цялото време на нервния първи сет, в който дръпна с 3:1, но допусна да бъде пробит почти веднага. При 5:4 националът ни за Купа „Дейвис” спечели подаването на съперника си след форхенд в аут и повече не бе затруднен нито за миг.

Във втория сет Кузманов взе пет последователни гейма, единият от които след 40:0 за Милоевич на негов сервис, и за втора поредна седмица стигна втори кръг на турнир в Индия.

banner

Негов съперник там ще е австриецът Максимилиян Нойхрист или квалификанта от Русия Алибек Качмазов. Мачът е в четвъртък, а утре Мико стартира в турнира на двойки, където негов партньор е португалецът Фредерико Ферейра Силва.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!