Destiny

Ще те заколя като яре, дай пари, крещял нападателя на готвачката

„Зад мен стои страхотен персонал. Оставам!”, това заяви нападнатата от маскирани мъже готвачка на детска градина „Иглика” в петричкото село Кърналово.

За „Тази сутрин” Валентина Голчева обясни, че след като беше заплашена с нож, се чувства добре и е твърдо убедена да продължи работата си.

Жената обясни, че около 5:30 сутринта е подготвяла плодове и зеленчуци за обедното меню на децата, когато е чула шум зад себе си. Първоначално помислила, че е човекът, който редовно доставя продукти на градината.

 Обърнах се – имаше непознат човек с качулка и нож. Попитах го какво търси, той каза, че иска пари. Зад него имаше и друг мъж с качулка. Това заяви пред камерите на БТВ нападнатата готвачка в детска градина.

Инцидентът се е развил в петричкото с. Кърналово.

“Казах му, че не нося пари, защото не съм тръгнала на пазар, а на работа. Опряха ми ножа в гърлото", допълни Валентина Голчева.

“Ще те заколя като яре, дай пари”, ми каза нападателят.

“Взеха ми портфейлът и избягаха”, разкри готвачката.

"Нападателят беше мършав и висок. Кожата на момчето с ножа беше мургава, предполагам, че беше циганин", разкри потърпевшата жена.

"Днес съм по-добре и оставам на работа", завърши Голчева.

Валентина Голчева твърди, че не разпознава нападателите. След сигнала местни правят обход, но не откриват следи от извършителите.

Banner 468 x 60 px