“Очакваме премиерът акад. Николай Денков и Министерски съвет (МС) да взимат мерки, но това не е направено. За момента не виждаме да се запазват работни места на хората”, това заяви депутатът от ДПС Делян Пеевски във връзка с протестите, които днес ще парализират редица пътни артерии из страната.

“Ще подкрепим бюджета”, категоричен бе той.

“Взехме най-доброто решение за горивата”, каза той в отговор на това какво ще направят във връзка с покачването на цената на горивата.

banner

“Всички важни решения не могат да се случат без ДПС. Няма нужда от коалиционно споразумение”, отсече той.

На въпрос каква е нагласата му за местните избори той бе категоричен: “ДПС винаги влиза с нагласа за победа. Ние ще постигнем нашите резултати, мисля, че никой няма съмнения”.

Той прогнозира, че кметските места за ДПС ще са повече от предния път. “Не искам да казвам нещо, за да не урочасаме нещата”, добави депутатът.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!