Колумбийският втородивизионен клуб Тигрес обяви, че президентът му Едгар Паес е бил смъртоносно прострелян след загубата на тима с 2:3 от Атлетико де Кали в събота вечерта, съобщава агенция Ройтерс.

Според съобщения в местните медии 63-годишният Паес се е прибирал с дъщеря си след домакинското поражение, когато е бил прострелян от двама мъже на мотоциклет близо до стадион “Метрополитано де Течо” в Богота. Дъщеря му е невредима след нападението, а прокуратурата води разследване на убийството.

“Семейството на Тигрес и спортната общност са потресени от убийството. Неговият ангажимент към отбора и отдадеността му към развитието на спорта в нашия регион оставиха незаличима следа във всички, които имаха привилегията да го познават”, се казва в изявление на клуба, публикувано в X, известен преди като Туитър.

banner

Колумбийската футболна федерация също изрази своите съболезнования към семейството и отбора на Паес.

“Колумбийската футболна федерация и нейният изпълнителен комитет скърбят за кончината на г-н Едгар Паез, президент на клуб Тигрес. Ние изразяваме нашите съболезнования на неговото семейство, приятели и близки в тяхната скръб. Почивай в мир”, се казва в изявление на централата.

След 13 мача от първенство Тигрес заема последното място в класирането с 9 точки актив.

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!